Utilmag
Conditii de livrare
  • Pentru comenzile livrate in Bucuresti, prin firma de curierat rapid nu se percepe taxa de livrare daca valoarea comenzii depaseste 300 lei.  
  • Pentru comenzile livrate in Bucuresti cu o valoare sub 300 lei, costul transportului este de 18 lei.
  • Pentru livrarea plicurilor, indiferent de locatie, costul livrarii este de 18 lei.
  • Pentru comenzile livrate in afara orasului Bucuresti prin firma de curierat rapid pe teritoriul Romaniei nu se percepe taxa de livrare daca valoarea comenzii depaseste suma de 500 lei. Pentru comenzile livrate in afara orasului Bucuresti pe teritoriul Romaniei cu o valoare sub 500 lei, costul transportului este de 18 lei. In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara ariei de acoperire a curierului, va vom informa de costul suplimentar perceput in functie de numarul de kilometri exteriori,  fata  de cel mai apropiat sediu al firmei de curierat, sau puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu FAN Courier.
  • De asemenea in cazul in care greutatea coletului ( coletelor ) depaseste greutatea de 10 Kg, iar livrarea se face in afara  orasului Bucuresti pe teritoriul Romaniei, va vom informa de costul suplimentar perceput in functie de numarul de kilograme suplimentari.
Newsletter
Nume:
E-mail:


 
Urmareste-ti coletul

 
  Termeni si conditii Harta site  
Logo-uri Producatori

 
Parteneri
Viziteaza magazinul TopMag pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping.
 
Toate drepturile rezervate © 2008 - 2021 Utilmag
Site realizat de www.bbsoft.ro