Utilmag
Conditii Utilizare Conditii Utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Utilmag isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Conditii utilizare " din meniul site-ului.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.
utilmag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC SITOP SOLUTIONS SRL si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC SITOP SOLUTIONS SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile din site

SC SITOP SOLUTIONS SRL asigura vizitatorilor site-ului acces limitat si nu le confera drepturile de a descarca, modifica , reproduce, copia, vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC SITOP SOLUTIONS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vine de la furnizor si, de asemenea, in limita stocului disponibil.SC SITOP SOLUTIONS SRL nu ofera garantie in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.
Utilizatorii declara ca inteleg si sunt de accord cu cele enuntate anterior.
SC SITOP SOLUTIONS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile afisate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.), SC SITOP SOLUTIONS SRL si furnizorii sai avand dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in conformitate cu datele furnizorului.
Din acest motiv, SC SITOP SOLUTIONS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de furnizor.
SC SITOP SOLUTIONS SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale.
Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului sau reprezentantului acestuia.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC SITOP SOLUTIONS SRL oricarui client in cazul nelivrarii unui produs este suma incasata de SC SITOP SOLUTIONS SRL de la acest client.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare.Costul total tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.
Nu exista o limita minima a valorii comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.
SC SITOP SOLUTIONS SRL are dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.SC SITOP SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC SITOP SOLUTIONS SRL care include dar nu se limiteaza la: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.SC SITOP SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre SC SITOP SOLUTIONS SRL.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia si conformitatea produselor

Produsele cumparate prin intermediul SC SITOP SOLUTIONS SRL beneficiaza de conformitatea si garantia practicata de furnizorul fiecarui produs, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser.

Site-ul www.
utilmag.ro este gazduit de serverele unei terte firme.
Societatea SC SITOP SOLUTIONS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.
SC SITOP SOLUTIONS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.
SC SITOP SOLUTIONS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.
utilmag.ro.
Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris SC SITOP SOLUTIONS SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele comercializate pe www.
utilmag.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre cumparator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Clientul se declara de acord cu termenii folositi mai sus, odata ce utilizeaza facilitatile oferite de SC SITOP SOLUTIONS SRL prin intermediul site-ului www.
utilmag.ro.
Newsletter
Nume:
E-mail:


 
Urmareste-ti coletul

 
  Termeni si conditii Harta site  
Logo-uri Producatori

 
Parteneri
Viziteaza magazinul TopMag pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping.
 
Toate drepturile rezervate © 2008 - 2021 Utilmag
Site realizat de www.bbsoft.ro